You are here: Home » Design meubels » Deze week op Marktplaats

Deze week op Marktplaats

geschreven door testman

Markplaats is Nederlands grootste online veiling. Er staan vele leuke koopjes op. Maar wat zijn nu echt leuke hebbedingen en hoe geef je er je eigen draai aan? Elke week bespreek ik hier een selectie van de nieuwste aanwinsten van Marktpaats plus tips over hoe je er je eigen draai aan kunt geven.

Persoonlijk ben ik gek op oude, brocante spijlenbedden. Dit prachtige Franse spijlenbed staat nu op Marktplaats inclusief bedbodem en bijna nieuw matras voor 125 Euro. Een geweldig bed voor bijvoorbeeld een romantische princessenkamer.

Een andere prachtig vintage ‘hebbeding’ dat ik tegen kwam is deze prachtige retro radio. Het valt me op dat radio’s van jaren terug veel mooier zijn dan die van tegenwoordig.

De Queen Ann stijl is weer helemaal terug van weg geweest. Ook op Marktplaats vind je een aantal prachtige meubels in deze stijl. Bijvoorbeeld bovenstaand tafeltje dat op Marktplaats staat voor slechts 10 Euro. Je kunt het tafeltje natuurlijk in oude staat houden. Maar denk ook eens aan een mooie white wash voor een landelijk of romantisch interieur of juist een hoogglans witte lak voor een modern interieur met klassieke accenten. Je kunt er alle kanten mee op.

Dit nachtkastje dat op Marktplaats staat voor slechts 3 Euro zou prima dienst kunnen doen als telefoonkastje. Ideaal: Je zet het in de huiskamer met de telefoon er bovenop, tijdschriften, kranten en telefoonboeken in het kastje en je hoeft niet meer tegen je post aan te kijken. Om het kastje meer van deze tijd te maken zou je hem kunnen schilderen in een mooie hoogglans verf die bij jou interieur past. Een nieuw, metalen greepje maakt het kastje helemaal af.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com