You are here: Home » Gadget nieuws » Hoge hakken voor babies

Hoge hakken voor babies

geschreven door Constance

Toen ik de website Heelarious onder ogen kreeg dacht ik eerst dat het een grapje was, hoge hakken voor babies tussen de 0 & 6 maanden oud.

Maar deze ‘gadget’ is geen grapje. Je kunt nl. bij Heelarious echt schoenen met hoge hakken bestellen voor babies. Natuurlijk zijn ze niet bedoeld om op te lopen (want babies tussen de 0 & 6 maanden lopen nog niet) maar toch maken verschillende organisaties zich zorgen. Zeker als de baby gaat kruipen of zich probeert op te trekken. Heelarious vindt dit onzin en meldt dat de schoenen puur voor de sier zijn. Wat is de volgende baby-gadget? Een luierstring????

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com