You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » iPhone hoesje

iPhone hoesje

geschreven door Constance

Manlief heeft sinds een maand de iPhone 3G aangeschaft en natuurlijk moest daar een mooi hoesje bij gekocht worden. (Wie zei trouwens dat alleen vrouwen ‘mooie’ hoesjes willen?)

Na heel veel speuren (en heel veel lelijke hoesjes later) kwam hij uiteindelijk op de website van Vaja uit. Vaja verkoopt leren hoesjes, van Argentijns leer, en deze worden op maat gemaakt. Er zijn verschillende modellen maar het is uiteindelijk de ivolution SP geworden. Maar mocht je van Swarovski kristal houden dan kan je ook de Crystal 2 bestellen. En er zijn bij Vaja niet alleen hoesjes voor je telefoon te koop, maar ook voor je laptop, camera, mp3 speler en je PSP. Alleen 1 nadeel: je moet ong. 45 dagen wachten voordat je je hoesje in huis hebt. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com