You are here: Home » Gadgets » Tuinkabouters

Tuinkabouters

geschreven door Constance

Het toonbeeld van ‘truttigheid’ in de tuin is toch wel de tuinkabouter!

Een aantal jaren geleden heeft mijn favo ontwerper Philippe Starck zich ook gewaagd aan dit fenomeen en kwam met een 2-tal Gnomes (ofwel tuinkabouters), nl. Attila en Napoleon (deze kan je gebruiken als een krukje) en het bijpassende tafeltje Saint-Esprit. Hou je het liever dichter bij huis, dan kan je nu ook een tuinkabouter kopen die eruit ziet als J.P. Balkenende of als Dhr. Wilders. Mocht je dit teveel van het goede vinden dan kan je ook terecht voor tuinkabouter t-shirts met daarop een aantal policiti ‘vermomd’ als kabouter. Maar mijn voorkeur gaat (al jaren) toch uit naar Attila en Napoleon!  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com