You are here: Home » Design meubels » Badkamer en toilet

Badkamer en toilet

geschreven door Constance

Moderne douches, regendouches en douchepanelen
U wilt genieten van de luxe van een nieuwe douche zonder al het benodigde hak- en breekwerk? Dan is een douchepaneel een goede uitkomst. Deze kan eenvoudig worden aangesloten op de bestaande wateraansluiting. Zonder veel werk en ongemakken ondergaat uw doucheruimte een ware facelift. Voorzien van een gebruiksvriendelijke thermostaatkraan en verschillende zijdouches, al dan niet in combinatie met een regendouche, staat een douchepaneel garant voor een heerlijke ontspannende douche. Baderie heeft een groot assortiment aan douchepanelen, van een eenvoudig model met glijstang tot een paneel voorzien van verlichting voor extra sfeer in uw badkamer.

De onzichtbare badlakenplank                                         Onlangs lanceerde Umbra twee nieuwe versies van Conceal: een large versie van de Conceal boekenplank, die het mogelijk maakt om grotere (platen)boeken tentoon te stellen, en de Conceal badlakenplank die onzichtbaar wordt achter opgevouwen badlakens. De badlakens lijken te zweven langs de muur totdat ze nodig zijn.

Klassiek toilet en bidet in een modern jasje
Een zeer duidelijke trend van deze tijd is de klassieke ‘look’ in een modern jasje. Dit komt ook terug in de Sphinx 410-serie. Het witte closet uit deze serie kan gecombineerd worden met een zwarte toiletzitting waardoor een art-deco uitstraling ontstaat. De closets en bidets zijn naar keuze staand of hangend verkrijgbaar. In beide gevallen is de licht taps toelopende onderzijde een bijzonder detail van vormgeving.

De Flush fonteinen van Clou zijn zeer geschikt voor gebruik in de toiletruimte. Flush is een serie compacte fonteinen. De naadloze fonteinen passen in de nieuwste trends op badkamergebied. De Flush serie heeft modellen met ronde vormen, en modellen met strakke lijnen. Ze zijn verkrijgbaar in wit keramiek, hardsteen,  en  mineraal marmer, dit is een sterk, duurzaam en krasvast materiaal. Daarnaast zijn een aantal Flush modellen uitgevoerd in beton. Dit geeft de fontein en uw toiletruimte een stoere uitstraling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com