You are here: Home » Huis & Tuin » Bloempot

Bloempot

geschreven door Constance

Ben jij het type dat regelmatig haar interieur verandert? En moet je dan elke keer weer nieuwe vazen en bloempotten kopen omdat de kleur totaal niet meer bij de rest past?

Voor dit ‘probleem’ is nu een oplossing, nl. de Pothoes! (What’s in a name?) De Pothoes is een soort panty voor over je bloempotten en hij kan dus ook over de plastic pot waar je de planten inkoopt bij de bloemist of het tuinwarenhuis. De Pothoes is verkrijgbaar in 5 maten[/font]
en 10 kleuren vanaf € 3,90 en dat is inclusief de bijpassende onderschotel. En in aansluiting hierop is er ook de Prullenbakhoes. De Prullenbakhoes is verkrijgbaar in 6 verschillende designs/kleuren (blauw met witte cirkels/wit-zwart geblokt/zwart met witte cirkels/wit met zwarte stippen/zwart met witte stippen/blauw met witte stippen) en zorgt ook voor de omgeslagen vuilniszak verborgen is. En het kantoor ziet er gelijk helemaal leuk uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com