You are here: Home » Events » Een weekend vol wooninspiratie winnen?

Een weekend vol wooninspiratie winnen?

geschreven door testman

Zin in een weekend vol inspiratie? Met een lezing van internationaal vermaard trendwatcher Li Edelkoort? En een overnachting in designhotel La Bergère in Maastricht? Elle Wonen verloot twee toegangskaarten voor de lezing van trendwatcher Li Edelkoort op 17 november. Dit vindt plaats in Maastricht op het internationale evenement The Great Indoors Award.


Dit is natuurlijk fantastisch te combineren met het Mecc Woonevenement dat van 14 tot 18 november in Maastricht gehouden wordt. Ter ere daarvan is de Designroute Maastricht uitgezet, die langs designwinkels, galeries en architectonische highlights van Maastricht leidt. Op de woonbeurs zelf komen uiteenlopende interieurstijlen aan bod komen en is van alles te zien en te doen, van meubels tot bouwmaterialen, van workshops tot persoonlijk advies.

Wanneer je de loting van Elle Wonen wint sluit je de dag af met een comfortabele overnachting in designhotel La Bergère, midden in de stad, dat stijlvol, kleurig en comfortabel is, onder andere met super-de-luxe Hästens-bedden.

Wat kun je winnen?
> 2 x toegang tot de presentatie van Lidewij Edelkoort * Toegangspakket voor het Woonevent Maastricht & Designroute Maastricht (2 toegangskaarten,1 parkeerkaart, 2 garderobekaarten en Designroute Maastricht-plattegrond)
> Gratis overnachting voor 2 personen in designhotel La Bergère

Andere berichten in rubriek Evenementen:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com