You are here: Home » Events » Ontwerpwedstrijd voor kinderen

Ontwerpwedstrijd voor kinderen

geschreven door testman

HEMA maakt al jaren de leukste artikelen betaalbaar. Daardoor kan iedereen genieten van wereldberoemd design in z’n eigen huis. Een aantal producten is ontworpen door aankomende ontwerpers die hebben meegedaan aan de HEMA Ontwerpwedstrijd. Dit jaar was dat een heel bijzondere wedstrijd, want het was de twintigste keer. Daarom heeft de HEMA er iets speciaals van gemaakt, met het HEMA Huis.


Een tentoonstelling van de winnende ontwerpen van de afgelopen jaren en natuurlijk ook de prijswinnaars van de Ontwerpwedstrijd van dit jaar. Een aantal kamers is op heel verrassende manier ingericht met HEMA producten en materialen die in de HEMA te koop zijn. Dat geeft een heel andere kijk op die bekende artikelen.

Op 6 en 7 oktober zijn er van 10-12 uur, 13-15 uur en 16-18 uur sessies met stylisten, die je in 15 minuten per persoon originele interieuradviezen geven. Op 13 en 14 oktober staat alles in het teken van [span style=”font-weight: bold;”]kinderen[/span]. Zo is er een ontwerpwedstrijd voor kinderen van 4 tot 12 jaar, een speurtocht en vele andere activiteiten. Deze starten om 10.30, 12.30, 14 .30 en 16.30 uur. Een leuk begin van de herfstvakantie!

Uiteraard ontvangt het HEMA Huis graag veel visite, maar de ruimte is beperkt. Dus wilt je er zeker van zijn dat je niet voor de deur hoeft te wachten, laat het dan vooraf weten. Je bent van harte welkom in het weekend van 6 en 7 oktober of op 12,13 en 14 oktober. De toegang is gratis.

Voor de sessies met de stylisten en de kinderontwerpwedstrijd kun je je bij binnenkomst opgeven, maar let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Je vindt het HEMA Huis in de Van Gendthallen op het voormalige Stork terrein, Czaar Peterstraat 213 in Amsterdam. Het is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kunt je parkeren bij P+R Zeebrug, bereikbaar via de Ring A10, afslag S114. Een dagkaart voor deze parkeerplaats inclusief twee tramkaartjes kost 5.50.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com