You are here: Home » Events » Dag van de Architectuur

Dag van de Architectuur

geschreven door testman

In Zoetermeer wordt op 23 juni voor het tweede jaar de “Dag van de Architectuur” gehouden Dit keer als thema: Waar verblijven we tijdelijk? Negen locaties waarbij het thema tijdelijk verblijf goed past zijn op zaterdag 23 juni open voor de bezoekers.

Van 11.00 tot 16.00 uur, tijdens de Dag van de Architectuur, zijn diverse activiteiten per gebouw aangeboden.  Wat dacht je van het beklimmen van de windmolen, een rondleiding door de gevangenis of het nieuwe gebouw van Getronics PinkRoccade met al de nieuwste snufjes op IT gebied.

Overzicht opengestelde gebouwen op zaterdag 23 juni:

  • Welzijnscluster Oosterheem Centrum (Zanzibarplein 20)
  • Getronics PinkRoccade (Röntgenlaan 75)
  • NH Hotel (Danny Kayelaan 20)
  • Tandartsenpraktijk (eerste Stationsstraat 84)
  • Mevrouw Latenstaan en Kom Op (Karel Doormanlaan 2a)
  • Wisselwoning Dorp (Karel Doormanlaan 44)
  • Woonzorgcomplex Bijdorp (Bijdorplaan
  • De gevangenis,
  • Windmolen Siemens,

Verder zijn er ook een bouwwedstrijd voor kinderen van 7 tot 12 jaar en rondvluchten per helikopter georganiseerd. Deze activiteiten zijn uitsluitend voor degenen die zich van tevoren hebben aangemeld. Dus meld je snel aan op de website

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com