You are here: Home » Events » Colour your life!

Colour your life!

geschreven door testman

Landgoedfair Beeckestijn in Velsen-Zuid is zonder twijfel het bekendste buitenevenement van ons land. Jaarlijks genieten duizenden bezoekers met volle teugen van de geneugten van het goede leven. Want dan zijn in de mooiste tuin van Nederland de aller-leukste shoppingadressen verzameld. Dit jaar heeft Landgoedfair Beeckestijn een subtitel: Colour Your Life!

 
De producten die onze deelnemers presenteren, geven immers éxtra kleur aan huis, tuin én aan uw persoonlijke verschijning. Sfeervolle meubels, woonaccessoires en brocante geven kleur aan in- en exterieur. Mode in alle kleurschakeringen nodigen je uit voor een nieuwe look.

Ambachtelijk bereide hapjes laten je proeven van het (h)eerlijke landleven. En overal bloeien de bloemen en planten uitbundig. Nergens is het kleurenpallet aan lifestyleproducten zo sprankelend en inspirerend als op de Landgoedfair in Beeckestijn!

Colour Your Life heeft natuurlijk ook veel éxtra verrassingen! Zo zijn er kleurrijke thema’s in de verschillende stands. Een kleuradviseur vertelt je welke kleur past bij jou en je interieur. Kortom: Colour your day, Colour your life en ga dit jaar naar Landgoedfair Beeckestijn!

Van 13 tot en met 17 mei.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com