You are here: Home » Accessoires » Tasjes slecht voor je rug

Tasjes slecht voor je rug

geschreven door Constance

Vrouwen slepen veel te veel zooi met zich mee. Niet alleen onhandig, maar ook nog eens ongezond. Althans, volgens de Amerikaanse arts Jane Sadler. Ik vrees dat ze echt gelijk heeft. Elke dag weer word ik met haar gelijk geconfronteerd. Vanaf nu alleen nog maar kleine tasjes! En dan graag ook mini-makeup, mini-mobieltje, mini-spiegeltje, mini-zakdoeken, 1 sleutel ipv 100, mini-cameraatje, mini-pda en mini-laptop graag – anders past het hier niet in:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?