You are here: Home » Events » STOUT

STOUT

geschreven door testman

Van 10 tot en met 18 februari 2007 kun je weer naar de Huishoudbeurs. Dé plek waar je heerlijk kunt shoppen en alle nieuwtjes kunt zien, voelen, proeven en ervaren.


Dit jaar met het thema STOUT. De wereld van STOUT op de Huishoudbeurs is verrassend, guitig, grappig, spannend, uitdagend en (een beetje) geheim. Het is dé plek op de beurs om ongegeneerd te genieten van bergen chocola, oeverloos roddelen onder het genot van een “stout” drankje, eindelijk eens een makeover behandeling proberen of lekker onderuitgezakt genieten van de fashionshow.

Tijdens de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI zal Stout, het nieuwe boek van schrijfster Heleen van Royen en ontwerpster Marlies Dekkers worden gepresenteerd. Het is een boek vol schitterende foto’s, verhalen van lezeressen, een Stoutwijzer en interviews met bekende Nederlandse vrouwen zoals Anita Witzier, Willeke Alberti, Chazia Mourali, Sylvana Simons, Renate Verbaan, Leontien van Moorsel en vele anderen.
De andere werelden op de Huishoud beurs zijn:

Mode – De laatste trends op het gebied van mode.

Verzorging – Uiterlijke en innerlijke verzorging van ons lichaam.

Vrijetijd – Leuke dingen op het gebied van vakantie, recreatie en ontspanning.

Culinair – Heerlijke recepten, tips en de nieuwste producten.

Wonen – Alles voor het home-sweet-home gevoel.
Binnen de wereld Wonen vinden ook verschillende speciale activiteiten plaats. Zo heeft de Keukenhof een showtuin aangelegd en reikt Univé Verzekeringen de veiligheidsprijs 2007 uit. Op de stand van Sorbo kun je schoonmaakadvies krijgen van Marja en Liny, bekend van het televisieprogramma ‘Hoe schoon is jouw huis?’. Tussendoor kun je op het Woonplein, geheel in de woonsfeer, even genieten van een kopje koffie of thee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com