You are here: Home » Events » WC kalender voor je toilet?

WC kalender voor je toilet?

geschreven door testman

Zondag 19 november was het wereldtoiletdag. Simavi vraagt rond deze dag aandacht voor het feit dat 40% van de wereldbevolking geen toegang tot een toilet heeft. Iedere 15 seconden sterft mede daardoor een kind aan diarree. Ook de VN luidde vorige week de noodklok voor dit probleem.
Twaalf getalenteerde kunstenaars zetten zich in voor Simavi en beschilderden ieder een toiletpot met stortbak voor de wc kalender. Deze kunsttoiletpotten worden geveild in 2007. De opbrengst gaat naar een project voor sanitaire voorzieningen en hygiëne. Op de kalenders poseren 12 bekende moeders met een kunstig beschilderde wc-pot. Houd de website in de gaten of meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van Simavi om op de hoogte te blijven van details omtrent de veiling als je graag in het bezit wilt komen van een van deze mooie kunsttoiletpotten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com