You are here: Home » Events » Kerstsfeer in kasteel de Haar

Kerstsfeer in kasteel de Haar

geschreven door testman

Om je huis in de kerstsfeer te krijgen, kun je inspiratie op gaan doen op de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar.  Deze Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot een unieke, nationale, en toonaangevende Kerst en Lifestyle fair. De fair wordt alweer voor de negende keer gehouden en er zijn dit jaar ruim 190 exclusieve stands en vele extra’s. Het accent ligt op sfeervolle accessoires en feestelijke decembernouveautés.  Je vindt er bijvoorbeeld antiek en brocante, romantische woondecoraties, beeldende kunst en uiteraard een hoop delicatessen.
Het wordt gehouden van 22 t/m 26 november en reken maar dat je in de kerststemming komt als je hier bent geweest.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com