You are here: Home » Eten & drinken » Restaurant Bisous opent Summer Terrace by Bisous

Restaurant Bisous opent Summer Terrace by Bisous

geschreven door Redactie

Restaurant Bisous opent deze zomer het Summer Terrace by Bisous, en doet dit op een hele bijzonder locatie: het neemt tijdelijk het iconische terras van fine dining-restaurant Daalder over.

Topchef Dennis Huwaë, zelf een groot fan van Bisous, draagt tijdens de zomerstop van
Daalder met alle liefde en vertrouwen de sleutels van zijn restaurant over aan ondernemers
Bas Noorman en Lowie Jansen.

Het Summer Terrace by Bisous ligt aan het water en baadt de hele dag in de zon. Neem plaats op de zachte bank aan het water en geniet van een glas Moët & Chandon-champagne met heerlijke bites.
Of schuif aan bij een van de tafeltjes voor een al fresco meergangendiner onder de wapperende, kleurrijke Bisous-doeken.

Uiteraard kan je genieten van de klassieke Bisous-gerechten zoals de Sole de Mer, een hele zeebaars in zoutkorst, of de Tournedos au Poivre Concassé.
Dennis voegde ook twee Daalder Classics toe aan de Bisous-menukaart: de Toast Tajima; wagyuham met wintertruffel, en de Poulet au Caviar. Bestel er een van de prachtige Bourgognewijnen bij – waar Bisous om bekend staat

Bisous After Hours
In het weekend opent Bisous na het diner de deuren van Bisous After Hours; de night bar in Het Sieraad. Hier draaien de vaste Bisous-dj’s hun sets, aangevuld met enkele nieuwe namen die je absoluut niet wilt missen.
Je danst de nacht in een ruimte die aanvoelt als een geheim stukje Parijs in Amsterdam. Een ideale plek als je na het diner nog zin hebt om te dansen, of kom langs voor late night cocktails en bites op het terras.
De afterdinnerclub van het Summer Terrace by Bisous werkt met een gastenlijst en is de hele zomer geopend op vrijdag- en zaterdagnacht, van 23.00 tot 04.00 uur.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Blogo.nl
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Blogo.nl