Jullie hebben kunnen lezen Creators of Live begonnen zijn met de Chef’s Table Cruises. (Dat artikel kan je hier nalezen.)
En door het grote succes van deze eerste cruises zijn er nieuwe routes en data bekend gemaakt:
De eerstvolgende riviercruise (23-25 oktober) volgt de route Düsseldorf-Amsterdam, waarbij chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door de meest heerlijke wijn-spijs-combinaties op tafel zullen toveren.
Hierna staat de vaarroute Frankfurt-Rotterdam (16-19 november) op de planning, waarbij top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het baanbrekende fine dining restaurant Lutum het gastronomische stokje over zullen nemen.
En niemand minder dan chef-kok Erik van Loo van het legendarische restaurant Parkheuvel** zal samen met zijn zoon Juliën de culinaire avonden verzorgen op de route Rotterdam-Rotterdam (19-21 november).
Met de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario* wordt, op eveneens de route Rotterdam-Rotterdam (21-23 november), de bijzondere Chef’s Table-serie voor de aankomende vaarperiode afgesloten.
Wat is er inclusief?
Allereerst 2 overnachtingen (in een van vijf hutcategorieën) op het luxueuze rivierschip Advance van Transcend Cruises. Iedere avond een door de chef samengesteld meergangenmenu en dagelijks een uitgebreid ontbijt en lunch.
Een onbeperkt dranken arrangement bestaande uit een selectie van premium bieren, door de sommelier geselecteerde wijnen en sterke dranken, sappen en frisdranken, mineraalwaters (plat en bruisend), koffie, thee en water.
Een persoonlijk ontvangst en afscheid onder het genot van een cocktail receptie georganiseerd door de chef-kok.