Creators of Live hebben de Chef’s Table cruises ontwikkeld en dit zijn unieke culinaire 3-daagse riviercruises op een drijvend vijfsterren boetiekhotel, namelijk het riviercruiseschip ‘Advance’, waarbij fine dining de rode draad is. Voor het gastronomische element spelen enkele van de meest prominente en innovatieve, culinaire talenten van Nederland de hoofdrol.
A.s. 19 augustus vertrekt de eerste Chef’s Table riviercruise vanaf de Boompjes in Rotterdam met als eindbestemming Frankfurt am Main, waar op 21 augustus in de namiddag wordt aangemeerd.
De chef tijdens deze trip is Michelin-sterrenchef Joris Bijdendijk (Rijks* en Wils).
De tweede riviercruise (1-3 september) volgt de route Zaandam-Enkhuizen, staan top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het restaurant Lutum achter de kachel.
Hierna staat Enkhuizen-Willemstad (3-5 september) op de planning, waarbij niemand minder dan chef-kok Erik van Loo en zijn zoon Juliën van het legendarische restaurant Parkheuvel* het gastronomische stokje over zullen nemen.
Op de route Dordrecht-Rotterdam (5-7 september) kan er genoten worden van de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario*.
En op de laatste trip zwaaien chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door de scepter, en gaat de route van Rotterdam naar Keulen (7-9 september).
Het luxueuze rivierschip Advance van Transcend Cruises biedt plek aan slechts 90 gasten. Dit selecte gezelschap wordt op de eerste dag welkom geheten met een cocktailparty waarbij er kennis kan worden gemaakt met de desbetreffende gastchef en/of culinair team. Gedurende de reis kan er verder worden genoten van speciaal samengestelde menu’s met passende premium wijnarrangementen.
Daarnaast kunnen de echte liefhebbers zich inschrijven voor een masterclass van een van de culinaire genieën, of voor een intiem privédiner van Advance by Transcend, The Table, dat wordt gehost door de chef(s) zelf!
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gerenommeerde Nederlandse talenten uit de muziekscene, van Róbert Bába, werkzaam bij het Metropole Orkest tot het klassieke Maarten Hogenhuis Trio. Ook kan er worden ontspannen aan boord in de luxe gym, het zwembad en op het zonnedek aan boord van het schip.
Chef’s Table cruises; culinair genieten op een riviercruiseschip
vorig bericht