Geen zin in het sjouwen van boodschappen maar wil je wel genieten van een feestelijke én lekkere paasbrunch?
Restaurant Nela serveert op Eerste Paasdag, zondag 31 maart a.s. de Blosssoming Brunch. Het paasbrunchmenu van restaurant Nela neemt je mee op een culinaire reis vol voortreffelijke smaken en heerlijke verrassingen.
Het speciaal samengestelde menu varieert uit een selectie van tien gerechten die variëren van foreltartaar met zeewierkrokant en gekonfijte eigeel tot en met op het vuur bereide snijbiet met zonnebloempitten en geitenboter. Het paasmenu bevat natuurlijk ook geroosterd lamsvlees met ansjovis en wilde knoflook en Patisserie Chef Deepti Shevalkar verzorgt een
prachtig paasdessert in de vorm van een ‘Gouden Paasei’.
Kids Corner
Voor de kleinsten is er een speciale kids corner waar aan de slag kan worden gegaan met het versieren van eieren. Na het versieren mag het ei kapot worden geslagen. In het chocolade-ei wacht een lekkere verrassing.
Kortom, 1e Paasdag wordt lekker genieten.