You are here: Home » Gadget test » Brandje blussen met een bloemenvaas (Firevase)

Brandje blussen met een bloemenvaas (Firevase)

geschreven door Constance

Brand in huis, je moet er niet aan denken. Dat is iets wat je echt niet wil meemaken, maar ongeluk ligt in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan en kan binnen korte tijd uitgroeien tot een levensbedreigende situatie.

Met de nieuwe en unieke Firevase, ofwel Blusvaas een uitvinding van Samsung Fire & Marine, kun je jezelf (en anderen) een hoop ellende besparen. Want je hebt nu altijd een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas.

Heb je een blusdeken of brandblusser in huis? En zo ja, weet je hoe deze moet gebruiken? Of kom je tot de ontdekking dat de blusser de houdbaarheidsdatum heeft bereikt. De Firevase biedt op een eenvoudige manier uitkomst. De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en  bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand.

De Firevase (in blauw, roze en goud) heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A en B. Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom een verstandige investering. Je brengt zo op een eenvoudige manier niet alleen sfeer, maar ook meer veiligheid in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com