You are here: Home » Beauty » Keune Haircosmetics introduceert Keune You

Keune Haircosmetics introduceert Keune You

geschreven door Constance

Keune Haircosmetics heeft een nieuwe, op maat gemaakte haarverzorgingsoplossing; Keune You. Keune You bevat een basis shampoo en conditioner waar 10 doelgerichte Elixirs aan toegevoegd kunnen worden.

Jouw haarstylist kan hiermee combineren op 100 verschillende manieren, om all-in-one Solutions te creëren voor individuele haarverzorgingsbehoeften, in de salon of voor thuis.

In een onderzoek onder vrouwen tussen de 18 en 65 jaar, die frequent een bezoek brengen bij de kapper,
geeft 81% aan meerdere haarproblemen te ervaren. Echter kan maar 26% daarvan een all-in-one haarproduct vinden dat voldoet aan hun behoeften en 50% daarvan zou graag een product hebben met meer dan één oplossing.

Keune You levert op maat gemaakte haarverzorging en kleurbehoud. Kappers kunnen, gebaseerd op een persoonlijke haardiagnose, kiezen uit 6 hoog geconcentreerde Care- en vier Color-maintance Elixirs. Deze worden toegevoegd aan een basis van Keune Care Shampoo en /of Conditioner. beiden met dezelfde geur en sulfaat- en parabeenvrij. Elk Care Elixir beschikt over unieke technologieën voor volume, zachtheid, glans, voeding, krullen en kleur.

Color-maintance Elixirs beschikken over hoog geconcentreerde pigmenten om cool blond, rood, koper en cool bruin te behouden. De Elixirs kunnen ook gebruikt worden in combinatie met andere Keune behandelingen, inclusief Bond Fusion, Miracle Elixir en Care maskers.

Wanneer het product op maat is gemaakt voor jou, worden de Keune You shampoo en/of conditioner verkocht in luxueus versierde boxen met rosé gouden accenten. De boxen zijn ontworpen om gepersonaliseerd te worden met de naam en het persoonlijke Elixir-recept van de klant. Een rosé gouden sticker voegt de laatste personal touch toe.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com