You are here: Home » Beauty » CATRICE lanceert de Limited Edition “CATRICE loves PETA”

CATRICE lanceert de Limited Edition “CATRICE loves PETA”

geschreven door Constance

Beloon niet alleen jezelf wanneer je aan het shoppen bent voor cosmetica, maar verricht ook een goede daad voor het welzijn van dieren! En om het je nog gemakkelijker te doen lanceert CATRICE de Limited Edition “CATRICE loves PETA” samen met dierenrechtenorganisatie PETA.

De 10 lipsticks zijn verkrijgbaar vanaf midden maart tot en met eind april, exclusief bij Kruidvat. Met deze samenwerking willen CATRICE en PETA ervoor zorgen dat cosmetica niet wordt geproduceerd ten koste van dieren. De Limited Edition laat ons er ten slotte beestachtig goed uitzien, zonder het gebruik van dierlijke producten: de lipsticks zijn 100% vegan en, ondanks hun intensieve kleur, bevatten ze geen karmijn: pigmenten verkregen van schaaldieren. En de Charity Edition is natuurlijk, net zoals alle CATRICE producten, niet getest op dieren! Dus beauty lovers, een dierproefvrij alternatief zonder de kwaliteit en houdbaarheid van je favoriete producten op te geven. Daarnaast profiteert PETA van 10% vd netto opbrengst per lipstick.

Voor volle en expressieve lippen die een indruk achterlaten: de CATRICE Limited Edition Plumping Lip Colour heeft een gel textuur dat een plumping effect creëert, de lippen voorziet van een fijne glans en heerlijk fijn aanvoelt. De formule bevat ook hydraterende hyaluronzuur voor een intensieve verzorging. In totaal vier draagbare nude en rosé tinten verzekeren een fijne glans en volle lippen. De textuur is 100% vegan en vrij van dierproeven.

De nieuwe Matt Lip Colour Lipsticks van CATRICE, welke ook deel zijn van de PETA-samenwerking, voorzien een matte finish in zes bes-, rozenhout-, en rode tinten. Hetzelfde geldt hier ook: ze zijn 100% vegan en vrij van dierproeven en dat geeft een bijzonder goed gevoel, en niet alleen op de lippen! De romige textuur streelt zachtjes de delicate huid van de lippen en de maximale dekking verzekert een betrouwbare en langdurige kleurervaring. Alle zes de lipsticks hebben een matte finish voor een perfecte look.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com