You are here: Home » dyson » Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me

Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me

geschreven door Constance

Dyson heeft nog een nieuwe lancering gedaan, nl. de Dyson Pure Cool Me en dit is een persoonlijke luchtreinigende ventilator. Dit compacte apparaat beschikt over de Dyson technologieën voor luchtfiltratie en -projectie en past perfect in elke ruimte: naast je bed, op je bureau, in de kinderkamer of waar je maar wilt.

De nieuwe Dyson Core Flow technologie zorgt op een geheel nieuwe manier voor gezuiverde lucht. Deze luchtregeling levert een gelijkmatige stroom van gezuiverde lucht die u naar wens in elke richting kunt laten verspreiden. De Dyson Pure Cool Me persoonlijke luchtreinigende ventilator verenigt de expertise van Dyson op het gebied van vloeistofdynamica, luchtfiltering, lichtsensors en akoestiek. Het apparaat is ontworpen om jouw welzijn te ondersteunen, schonere lucht te leveren en voor een aangenamer verkoelend effect te zorgen.

Wij zijn een generatie die tot 90% van de tijd binnenshuis doorbrengt waar we achter gesloten deuren werken, studeren, eten, slapen, spelen en aan lichaamsbeweging doen. Ons binnenmilieu, van de lucht die we inademen tot het stof, de allergenen en temperatuur waaraan we zijn blootgesteld, is van cruciaal belang voor ons welzijn. Als we het hebben over vervuiling, spreken we meestal over de vervuiling buiten. Het is echter niet zo dat er binnen geen vuiltje aan de lucht is. Naast de verontreiniging die in onze woningen terechtkomt wanneer we ramen en deuren openen, kunnen ook alledaagse activiteiten en
huishoudelijke artikelen de lucht verontreinigen. In de slaapkamer waar we tot wel 1/3 van ons leven doorbrengen2 kunnen we vluchtige organische stoffen (VOS) aantreffen afkomstig van persoonlijke verzorgingsproducten zoals cosmetica, haarlak, parfum, of geurkaarsen. In de keuken en woonkamer verspreiden schoonmaakmiddelen VOS. Bij gasfornuizen en andere kookprocessen komen fijnstof, rook en luchtjes vrij en tapijten kunnen een verzamelplaats voor stof en allergenen vormen. De Dyson Pure
Cool Me persoonlijke luchtreinigende ventilator haalt deze vervuiling uit de lucht en verspreidt
gezuiverde lucht in de ruimtes.

Het unieke HEPA-filter vangt de deeltjes op en daardoor kan je ervan op aan dat alle ruimtes goed gezuiverd worden.  HEPA haalt 99,95% van zeer fijne deeltjes zoals pollen, schimmelsporen en bacteriën uit de lucht. Actief koolstof absorbeert en sluit gassen en (huishoudelijke) luchtjes zoals VOS in. Het HEPA-filter vangt zelfs de kleinste deeltjes, tot maar liefst 0,1 micron op. Ter vergelijking: dat
is 300 keer zo smal als een mensenhaar.

De Dyson Pure Cool Me persoonlijke luchtreinigende ventilator is akoestisch ontworpen voor uw
persoonlijke ruimte en maakt daarom vrijwel geen geluid. Een laag geluiddempend schuim
onderin het apparaat absorbeert overmatig geluid.

Het apparaat is uitgerust met een intelligent systeem voor lichtsensors en meet actief het omgevingslicht. Het ingebouwde lcd-scherm wordt in real-time automatisch gedimd of opgelicht en afgestemd op je directe omgeving. Als het sensorsysteem meet dat de ruimte donker is, wordt het lcd-scherm automatisch uitgeschakeld. Door het instellen van een slaaptimer kan het apparaat na een vooraf ingestelde periode, die varieert van 30 minuten tot 8 uur, worden uitgeschakeld.

De Dyson Pure Cool Me persoonlijke luchtreinigende ventilator combineert deze functies met
een geconcentreerde luchtstroom, akoestische techniek en een compact formaat, waardoor je heerlijk koel en comfortabel van een goede nachtrust kunt genieten.

De Dyson Pure Cool Me persoonlijke luchtreinigende ventilatoren zijn verkrijgbaar in de kleurcombinaties wit/zilver, zwart/nikkel en brons/koper.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com