You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards

Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards

geschreven door Constance

Logitech breidt zijn productlijn met tablet-accessoires verder uit en introduceert producten speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad 6. Deze nieuwe tablet-accessoires hebben een dun en licht ontwerp dat aansluit op de uitstraling van de iPad 6. Je kan hierdoor kiezen voor bescherming die past bij je eigen persoonlijke stijl. De tablet-toetsenborden zijn via Bluetooth te verbinden met de iPad 6.

De full-size toetsen geven een type-ervaring zoals gebruikers gewend zijn van een regulier toetsenbord. Daarnaast kunnen de toetsenborden in verschillende posities worden gebruikt, waardoor de iPad in de perfecte houding staat wanneer je wil lezen, gamen of internetten.

De Slim Folio case met geïntegreerd toetsenbord is eenvoud op zijn best. Geniet van urenlang comfortabel en flexibel typen dankzij de grote, goed geplaatste toetsen en snelle bediening van de iPad-functies. De 1,5-mm aanslag toetsen leveren de perfecte bounce, telkens wanneer je op een toets drukt om snel en nauwkeurig te typen. Het dunne Folio-toetsenbord is geïntegreerd in de hoes, zodat je deze niet vergeet of verliest gaat en altijd tot je beschikking staat. Klap de behuizing in de weergavemodus zodat je je favoriete programma’s kunt bekijken of schetsen met een Apple Pencil.

Logitech Slim Combo is een combinatie van een beschermende hoes met verstelbare standaard en afneembaar toetsenbord  en hierdoor kan je eenvoudig om schakelen tussen de 4 modi: typen, view, Studio en read. Met dit toetsenbord haal je het typecomfort en de efficiëntie van een laptop. Type dag en nacht met snelheid en comfort door goed gespreide toetsen met achtergrondverlichting en gebruik de Ipad in de voor jou een comfortabele opstelling, vast aan je Ipad of juist los, waar je ook bent. Geniet van 40 graden kijkhoeken en de verstelbare standaard blijft op zijn plaats zitten zodra je de perfecte hoek hebt gevonden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com