Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
shoppen

Human Nature verwarmde handschoenen en wanten

Heb jij altijd last van koude handen, ongeacht of je handschoenen of wanten draagt? Dan zijn handschoenen of wanten met een verwarmingselement wellicht de oplossing. En laat deze nu, deze maand, bij de ANWB in de aanbieding zijn. (De korting van euro 30,00 is alleen geldig als je ANWB-lid bent en krijg je door de bon in de Kampioen of bij je online aankoop.)

De Human Nature wanten en de Human Nature handschoenen hebben allebei het Dintex membraam en 3M Thinsulate. Hierdoor zijn beiden waterdicht, winddicht en ademend. Er zijn verschillende verwarmingstanden en hoe hoger de stand des te korter de (oplaadbare) accu meegaat. De tijden variëren van 7,5 uur tm 2,5 uur. Het verwarmingselement zit verwerkt in bovenkant van de hand en vingers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?