You are here: Home » Accessoires » Human Nature verwarmde handschoenen en wanten

Human Nature verwarmde handschoenen en wanten

geschreven door Constance

Heb jij altijd last van koude handen, ongeacht of je handschoenen of wanten draagt? Dan zijn handschoenen of wanten met een verwarmingselement wellicht de oplossing. En laat deze nu, deze maand, bij de ANWB in de aanbieding zijn. (De korting van euro 30,00 is alleen geldig als je ANWB-lid bent en krijg je door de bon in de Kampioen of bij je online aankoop.)

De Human Nature wanten en de Human Nature handschoenen hebben allebei het Dintex membraam en 3M Thinsulate. Hierdoor zijn beiden waterdicht, winddicht en ademend. Er zijn verschillende verwarmingstanden en hoe hoger de stand des te korter de (oplaadbare) accu meegaat. De tijden variëren van 7,5 uur tm 2,5 uur. Het verwarmingselement zit verwerkt in bovenkant van de hand en vingers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com