You are here: Home » Beauty » Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond

Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond

geschreven door Constance

December is voor velen de moeilijkste maand van het jaar vwb gezond eten en zorgen dat je niet aankomt. We beginnen met pepernoten, banketstaven en chocoladeletters, daarna de verplichte Kerstborrel en het familiediner en vervolgens vandaag, Oudjaarsdag, de beruchte oliebollen, appelflappen met de nodige alcohol en bubbels. Natuurlijk onwijs gezellig, maar dit kan ook veel frustratie opleveren. Gelukkig zijn er een aantal manieren om je lichaam weer ‘op te schonen’ na een periode van een wat minder voedzaam eetpatroon.

En een goed voornemen is het volgen van een JUIZ-S sappenkuur want het volgen van een sapkuur kan een goede manier zijn om jouw goede voornemens te kickstarten in 2018. Er blijven vrij veel gifstoffen en/of opgeslagen afval achter in je lichaam. De enige manier om deze te verwijderen is door een sappenkuur te volgen. Dit hoeft niet te betekenen dat je een week lang moet leven op alleen maar sapjes. Er zijn bijvoorbeeld ook 3-daagse sapkuren en zelfs sapkuren waarbij je een veganistische avondmaal mag eten.

Je hebt met de feestdagen waarschijnlijk al meer dan genoeg in de keuken gestaan. Tijdens een sapkuur krijg je al je sapjes en eventuele veganistische maaltijden bij je thuis bezorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is op de aangegeven tijdstippen je sapjes drinken of je maaltijd eten. Je hoeft dus een aantal dagen niet na te denken over wat je gaat eten, geen boodschappen te doen en niet te koken.

Het effect van een sapkuur kun je niet alleen aan de binnenkant gaan merken, maar kan ook zichtbaar worden aan de buitenkant. Door een detox te doen kan het maar zo zijn dat je haar er frisser en levendiger uit ziet. En wist je dat in 1 JUIZ~S sapje maar liefst 2 kilo groenten zit, maw. tijdens een sapkuur krijg je dus vele kilo’s cold pressed veggies binnen, maar ook vitaminen, mineralen en enzymen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com