You are here: Home » Accessoires » De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels

De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels

geschreven door Constance

Microsoft heeft haar Surface Arc Mouse vernieuwd. De muis is, net als zijn voorganger, heel dun en plat en kan je deze buigen zodat ie gemakkelijk mee te nemen is in je tas of jaszak. Als je hem wilt gebruiken dan klik je de muis in de gebogen stand en je klikt de muis weer in om deze uit te schakelen.

De Surface Arc Mouse is draadloos en zo ontworpen dat hij in gebogen, ingeschakelde modus nog comfortabeler in de hand ligt. De muis is een handige en mooie manier om nog fijner te werken met je Surface Pro, Laptop en Book of op een ander Bluetooth 4.0 apparaat.

De vernieuwde Surface Arc Mouse heeft de mogelijkheid om behalve verticaal nu ook horizontaal te scrollen en maakt verbinding via Bluetooth 4.0. en heeft een mooi design. Deze muis er in verschillende kleuren; platina, kobaltblauw, bordeauxrood en zwart.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com