You are here: Home » Beauty » Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème

Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème

geschreven door Constance

Gisteren heb ik, van Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort, de nieuwe AVEDA Tulasara Renew Morning Crème ontvangen voor een test. Dit is het nieuwste product in de Tulasara serie.

De AVEDA Tulasara producten geven je huid onmiddellijk een stralende en egale gloed, en tevens wordt je huid verzorgd en gekalmeerd. En op lange termijn wordt je huid ook steviger en krijg je minder last van donkere plek.

De Renew Morning Crème is een hydraterende dagcrème, dat zorgt voor een stralende gloed en perfect is om aan jouw dag te beginnen, net zoals het gevoel dat je hebt na een yoga les. De crème lift je huid met Bio-gefermenteerde peptide & sigesbeckia, verheldert door de zoethoutwortel & melasse extract. Ook zorgt de crème voor versteviging dmv. de anti-oxidanten van plantaardige herkomst, waaronder rijstkorrel extract, vitamine E & gember. En je huid gaat stralen door de minerale ingrediënten.

Nu ben ik de afgelopen 2 weken veel in de buitenlucht geweest, met wind, regen en zon dus mijn huid kan wel een oppepper gebruiken. Dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com