Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
ladygadgets

Test; Huawei P10 Lite

Afgelopen donderdag lag ie op de deurmat voor een test, de Huawei P10 Lite (in wit) en de laatste keer dat ik een Huawei smartphone getest heb, is alweer 5 jaar geleden. En die test was toen nog met een Huawei Windows phone maar de P10 Lite is een Android toestel.

De Huawei P10 Lite draait op Android 7 en het Full HD-scherm is 5,2 inch groot en heeft een intern geheugen 32GB (dit is natuurlijk uit te breiden met een micro SD-kaart) en een octacore processor (werkgeheugen 4GB).

Tevens heeft de P10 Lite een vingerafdrukscanner, zodat je heel gemakkelijk je telefoon kan ontgrendelen. De frontcamera heeft 8MP en de ‘gewone’ camera 12MP met autofocus en beeldstabilisatie.

Verder heeft de P10 Lite een FMradio (jippie), NFC,BT en is ie geschikt voor een dualsim, zodat je zakelijk en privé gescheiden kan houden, en maar slechts 1 toestel nodig hebt. De accu heeft een inhoud van 3000 mAh.

Tevens zit erop de P10 Lite de nieuwste versie van Huawei EMUI 5.0, dit is de eigen interface met een aantal handige functies. Hierop zal ik in mijn review nog terugkomen.

Nu vertrek ik as dinsdag op een cruise naar Noorwegen en Spitsbergen (jawel) dus een mooie gelegenheid om de Huawei P10 Lite uitgebreid te gaan testen, oa. met foto’s en video’s. Dus over ruim 2 weken volgt mijn reviewartikel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?