You are here: Home » Beauty » Trekpleiser beautyproducten

Trekpleiser beautyproducten

geschreven door Constance

Gisteren lag er een lekker verwenpakket op me te wachten en wel van Trekpleister. En tot mijn grote verrassing zat er in deze verwenbox een assortiment met beautyproducten van Trekpleister eigen merk. Ik wist niet eens dat zij een eigen merk hadden.

wp_20170111_16_32_30_pro

Ik heb onderstaande producten ontvangen uit het Trekpleister eigen merk assortiment;

Artes Florales eau de parfum en dit is een heerlijk bloemige geur. Perfect voor een frisse start in het nieuwe jaar.
Trekpleister Self Tan Tissues, en deze zijn ideaal midden in de winter. Zo heb je gedurende 3 dagen een natuurlijk bruine teint geven aan gezicht, hals, decollete, armen en benen.
Trekpleister Hand- en Nagellotion end eze lotion maakt de huid van de handen heerlijk zacht en soepel. Daarnaast versterkt de toegevoegde keratine de nagels.
Trekpleister Krulcrème, speciaal voor iedereen die last heeft van pluizig, krullend haar? De crème is verrijkt met collageen dat sterk hydrateert en snel wordt opgenomen door het haar. Krullen worden geaccentueerd en blijven langdurig mooi in model.
Trekpleister Micellair Water, en dit water is speciaal geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het verwijdert (oog)make-up diep en grondig en zuivert en verfrist de huid. De reiniger bevat geen parfum, alcohol en kleurstoffen en is eenvoudig in het gebruik.
Trekpleister Body Butter Honing & Cacao Boter en hiermee voelt je droge winterhuid weer heel snel soepel en zacht aan. Bovendien wordt de Body Butter gemakkelijk opgenomen zonder dat de huid vet aanvoelt.
Trekpleister Body Oil met shea buttern en amandelolie is ideaal als je last hebt van een zeer droge huid. De olie heeft een vanillegeur en de voedende ingrediënten laten je huid heerlijk zacht aanvoelen.
Trekpleister Onder De Douche Bodymilk en hiermee heb je geen bodylotion meer nodig na een warme douchebeurt. Je huid wordt verzorgt terwijl je je onder de douche staat en verzorgt je huid met amandelolie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com