You are here: Home » Beauty » Aveda Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort

Aveda Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort

geschreven door Constance

Normaal gesproken laat ik altijd met benen waxen bij The Wax Bar in Amersfoort maar door allerlei omstandigheden moest ik mijn afspraak afzeggen, maar mijn benen moesten wel gewaxt worden, ik ga nl. morgen richting Ibiza. En ik heb een alternatief gevonden, nl. de Aveda Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort.

lifestyle-salon-lilou

Zoals jullie weten ben ik een grote Aveda fan, dus leek het me gelijk een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze salon. Salon Lilou is 7 dagen in de week geopend en is een combinatie tussen een kapper, masseur, schoonheidssalon en Aveda Spa. Maw. je kan je heerlijk ontspannen met een spa behandeling of een massage maar ook kiezen voor een compleet nieuwe look.

kapper

Bij de kapsalon werkt men met met prijsdifferentiatie, maw. er zijn 3 verschillende prijsniveau. Al stylisten en kleurspecialisten hebben minimaal 10 jaar werkervaring. Het prijsverschil heeft te maken met het interne en externe opleidingstraject wat gevolgd wordt door onze stylist en kleurspecialist bij Aveda.

ontvangst

Het beautycenter richt zich op de gehele mens. Naast massages en haar-, hand- en voetverzorging bieden we ook vele gezichtsbehandelingen aan en de schoonheidsspecialiste werkt volgens Aveda’s holistische benadering. Iedere Aveda-facial bij onze salon in Amersfoort is aangepast op jouw huidtype en wensen.

De spatherapeut werkt uitsluitend met de wax van Lycon. De warme, vloeibare wax koelt af op je huid en wordt hard. Deze kan daarna zonder strip worden verwijderd. Voordeel hiervan is dat wax zich alleen hecht aan de haren en niet aan je huid. De haar wordt inclusief wortel verwijderd.

pedicure

Nagellak die afbladdert, in de zinderende zomer dichte schoenen dragen omdat je je voeten niet wilt laten zien: zonde! Je kunt ook genieten van een heerlijke manicure of pedicure. Bij Lifestyle Salon Lilou wordt gewerkt met OPI en Depend Gellack.

Mijn ervaring; ik heb mijn gezicht (wenkbrauwen, bovenlip, wangen) laten waxen maar ook is er gebruik gemaakt van de threading methode, ook bekend als ontharen met een touw. En mijn benen zijn volledig met Lycon wax mooi glad gemaakt. En ik was echt helemaal even in de Zen modus want ik ben zelfs in slaap gevallen tijdens het waxen! Binnenkort ga ik bij Aveda Lifestyle Salon Lilou ook een afspraak maken voor een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling want ook dat wil ik gaan ervaren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com