You are here: Home » Beauty » Moederdag tip; nieuwe Remington REVEAL beautylijn

Moederdag tip; nieuwe Remington REVEAL beautylijn

geschreven door Constance

De Remington REVEAL-collectie maakt het voor iedereen mogelijk om in het gemak van je eigen badkamer de voordelen van uiteenlopende professionele beautybehandelingen te ervaren. De collectie bestaat uit vijf beautyapparaten. Naast de reeds bestaande Facial Cleansing Brush, zijn er 4 nieuwkomers.

remington borstel

 

Wet & Dry Rotating Body Brush is geschikt om je huid van top tot teen te reinigen, masseren en de celvernieuwing te stimuleren.
Perfect Pedi maakt de huid van je voeten zacht en soepel en verwijdert op een huidvriendelijke manier eeltplekjes.
Heated Eyelash Curler zorgt voor een kruleffect in de wimpers en separeert alle haartjes op milde wijze (zonder te trekken).
Beauty Trimmer & Pincet Set is voor een zachte verwijdering van gezichtsbeharing, zoals donshaartjes op de lippen.
Facial Cleansing Brush (reeds verkrijgbaar) is speciaal geschikt voor een optimale dagelijkse gezichtsreiniging – de roterende borstel zorgt voor een tien keer effectievere reiniging dan met
de hand.

BB1000_NATURAL_HEAD

De REVEAL Wet & Dry Rotaing Body Brush heeft een borstel die automatisch een roterende beweging (twee snelheden) om je huidoppervlak te reinigen, dode huidcellen makkelijker te verwijderen en een massage te geven. De Body Brush is geschikt voor zowel nat als droog gebruik en wordt met 2 borstelkoppen geleverd. Met de Natural Brush kun je de huid droog borstelen. Dit stimuleert de doorbloeding, verwijdert dode huidcellen en maakt je huid strakker. De Body Polisher is geschikt voor onder de douche. Het maakt je huid glad en zijdezacht en zit in een opbergetui.


REVEAL Perfect Pedi verwijdert binnen enkele seconden eeltplekjes en al na 1 behandeling zie je zichtbaar resultaat: de voeten zijn gladder, soepeler en zachter. Soms hoeven je voeten alleen een beetje gepolijst te worden, de volgende keer hebben ze een grondigere opknapbeurt nodig. Daarom heb je de keuze uit 2 verschillende opzetstukken: een grove en extra grove roller. Breng direct erna een voedende
voetencrème aan: na de behandeling met Perfect Pedi is je huid beter in staat de verzorgende crème op te nemen.

EC3000_front
REVEAL Heated Eyelash Curler geeft je wimpers een mooie krul. Strijk het kammetje door je wimpers – op die manier separeer je de haartjes en lijken ze langer. En in de set zit ook een precisiepincet met een ingebouwd LED-lampje om zelfs de fijnste haartjes te kunnen zien (inclusief batterijen).

MPT4000C_front
REVEAL Beauty Trimmer & Pincet Set heeft een trimmer die zorgt voor een zachte ontharing. In een mum van tijd heb je een gladde en zachte huid, zonder pijnlijke behandelingen. De trimmer heeft een flexibele kop met dubbele bladen zodat hij moeiteloos de contouren van je gezicht kan volgen. De smalle kant is speciaal ontworpen om met maximale precisie te werken  ideaal voor het in model brengen
van je wenkbrauwen. Het compacte lichtgewicht apparaatje past makkelijk in je make-up tas. Ook hierbij krijg je de precisiepincet met een ingebouwd LEDlampje. Beide werken op batterijen.

REVEAL Facial Cleansing Brush heeft een speciale Dual Actionborstelkop. De kop bevat een draaiende
trilfunctie om het reinigingsproces te optimaliseren. Dankzij de draaifunctie worden onzuiverheden,
dode huidcellen en talgrestjes makkelijker van het huidoppervlak verwijderd. De trilfunctie zorgt voor
een extra dieptereiniging van de poriën. De Facial Cleansing Brush heeft een timer van 1 minuut en pulseert elke 20 seconden zodat je precies weet wanneer de volgende zone aan de beurt is. Het apparaat is ook instelbaar op 3 verschillende snelheden, en na de reiniging met de Facial Cleansing Brush is je huid beter in staat de hydraterende crème op te nemen. Er zijn 3 verschillende opzetborstels, 1 voor de normale huid, de gevoelige huid en een extra massageborstel.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Moederdag tip; Remington Reveal Facial Cleansing Brush Test - Lifestyle.blogo.nl 28 april 2016 - 04:44

[…] Moederdag tip; nieuwe Remington REVEAL beautylijn […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com