You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Test Virtual Reality Bril van Action

Test Virtual Reality Bril van Action

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag is ie in de weekaanbieding gegaan; de Virtual Reality Bril bij Action. En hij kost slechts euro 1,99!

3d viewer Action

Dus werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld, zou die bril wat zijn voor nog geen 2 euro? Ik ben speciaal naar de Action gefietst en de bril gekocht. Hij zat in een papieren hoes en je moet hem wel even zelf in elkaar zetten. (Het dubbelzijdige tape is niet van super kwaliteit, evenals het klittenband, maar dat is zo opgelost.)

verpakking

Nadat ie in elkaar zat, de speciale Google Cardboard app (via Google Play) gedownload en vervolgens een aantal ‘rollercoaster VR’ apps. Ik ben nl. dol op echte achtbanen en was dus reuze benieuwd of ik dezelfde ervaring zou krijgen met de bril icm. de Samsung Galaxy S6 Edge+. Je stopt de telefoon in de bril, zet de app aan en daarna zet je bril en een headset op.

inhoud

 

En nu komt het, het voelt net zo als in echt achtbaan, compleet met het weeïge gevoel in je buik. Sterker nog; ik kreeg het gevoel alsof de virtuele achtbanen nog heftiger zijn als de echte. Maw. je hersenen worden behoorlijk voor de gek gehouden.

Conclusie; voor slechts euro 1,99 krijg je natuurlijk niet dezelfde ervaring als met een bril van een merk maar je kan wel op een hele voordelige manier kennis maken met zo’n bril. Want deze is van geplastificeerd karton en is ie niet echt heel stevig en duurzaam. Dus wil je het VR effect eens uitproberen ga dan snel nog even naar de Action want hij is slechts nog een paar dagen verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com