Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Thule Atmos beschermt je iPhone 7 Thule Atmos beschermt je iPhone 7
  • Test; ACTIVEON CX Action Cam Test; ACTIVEON CX Action Cam
  • Thule wandelwagens en kinderdragers Thule wandelwagens en kinderdragers
  • Test; Thule Crossover Trolley Test; Thule Crossover Trolley
  • Test; Thule fietsmand Pack ’n Pedal Test; Thule fietsmand Pack ’n Pedal
ladygadgets

Test; Thule Covert cameratas

Ben je op zoek naar een mooie en handige cameratas? De Thule Covert cameratassen zijn een perfect cadeau voor Sinterklaas en/of Kerst. Ik heb zelf de Thule Covert spiegelreflexcamera tas gekregen voor een test.

thule covert tas

De serie bestaat uit 4 modellen; een grote en een kleine messenger bag en de cameratas (beiden speciaal bedoelt voor een digitale spiegelreflexcamera) en Perspective Compacte slingbag. (Thule heeft nog veel meer cameratassen in haar assortiment, oa. ook rugtassen.)

inhoud covert

Ik wilde niet zo’n heel groot model cameratas als mijn camera, incl. mijn 2 losse lenzen en andere accessoires maar zouden passen. En ik wilde ook graag een cameratas die ikzelf kan indelen, dus zonder vaste vakken. En dat kan allemaal met de Covert tas; het is nl. een echte 2-in-1 tas waarbij de (uitneembare) SafeZone de juiste bescherming geeft voor mijn dure lenzen en camerabody.

binnenkant covert

De SafeZone indeling is gebaseerd op de Japanse vouwkunst Origami en daardoor kan je de schotten in de tas heel nauwkeurig en precies om je spullen heen vouwen. Als je je lenzen en je body goed beschermt hebt gaat daarna de SafeZone in de tas zelf.

In de tas is er genoeg plek voor je iPad of Tablet, je portemonnee/paspoort, sleutels, maar ook je oplader, kabels, snoeren en geheugenkaarten. De tas is gemaakt van waterafstotend materiaal en de ritsen zijn, ook met handschoenen aan, heel gemakkelijk te openen. Aan de zijkant zit een lus waaraan je een statief kunt bevestigen.

statief houder

Conclusie; de Thule Covert spiegelreflexcamera tas is ideaal voor iedereen die een niet te grote tas mee wil of kan nemen en toch verschillende lenzen en accessoires gebruikt.

[youtube]https://youtu.be/NK_KZ1IiUjs[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?