Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Loungemeubel VetSak Cape Town

In Kaapstad, in de wijk Woodstock, worden de VetSak Cape Town loungemeubelen gemaakt. En VetSak Cape Town is geen zitzak zoals zovelen maar is een zitzak die echt comfortabel zit.

vetsak

De VetSak heeft aan de binnenkant hybrid-memoryfoam en zachte, comfortabele stoffen aan de buitenkant. Dus geen last van ritselende korrels, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Het nieuwe, verbeterde Hybrid Foam past zich flexibel aan je lichaam aan en geeft zo een nieuwe, ongehoorde dimensie in zitcomfort.

Het geheim zit in de mengverhouding van hoge kwaliteit schuimvlokken in verschillende diktes. Deze samenstelling is voortdurend geoptimaliseerd met uitvoerige testmethoden. Het resultaat: een perfect gebalanceerde verhouding, met een zeer opmerkelijke verbetering in comfort.

De zitzakken worden al sinds 2006 gemaakt, en ze worden lokaal, duurzaam en verantwoord geproduceerd in een prettige werkomgeving en geleverd door heel Afrika. De Europese VetSak’s worden, met de hand, in Duitsland gemaakt en zo wordt duurzame wereldwijde kwaliteit gegarandeerd.

 

vetsak cape town
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?