You are here: Home » Duurzaam design » Loungemeubel VetSak Cape Town

Loungemeubel VetSak Cape Town

geschreven door Constance

In Kaapstad, in de wijk Woodstock, worden de VetSak Cape Town loungemeubelen gemaakt. En VetSak Cape Town is geen zitzak zoals zovelen maar is een zitzak die echt comfortabel zit.

vetsak

De VetSak heeft aan de binnenkant hybrid-memoryfoam en zachte, comfortabele stoffen aan de buitenkant. Dus geen last van ritselende korrels, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Het nieuwe, verbeterde Hybrid Foam past zich flexibel aan je lichaam aan en geeft zo een nieuwe, ongehoorde dimensie in zitcomfort.

Het geheim zit in de mengverhouding van hoge kwaliteit schuimvlokken in verschillende diktes. Deze samenstelling is voortdurend geoptimaliseerd met uitvoerige testmethoden. Het resultaat: een perfect gebalanceerde verhouding, met een zeer opmerkelijke verbetering in comfort.

De zitzakken worden al sinds 2006 gemaakt, en ze worden lokaal, duurzaam en verantwoord geproduceerd in een prettige werkomgeving en geleverd door heel Afrika. De Europese VetSak’s worden, met de hand, in Duitsland gemaakt en zo wordt duurzame wereldwijde kwaliteit gegarandeerd.

 

vetsak cape town

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com