You are here: Home » Accessoires » KLM recycled World Business Class interieur

KLM recycled World Business Class interieur

geschreven door Constance

Sinds 2 jaar heeft KLM een nieuwe World Business Class (WBC) interieur geïntroduceerd. En hebben studenten vd Design Academy Eindhoven diverse oude materialen uit KLM’s vorige WBC interieur gerecycled tot nieuwe reisproducten.

Stoelen, tapijt, veiligheidsgordels, tv-schermen, alles is gebruikt om bijzondere prototypes te ontwerpen. Deze zijn t/m dinsdag 15 juni as. te bewonderen in de etalage van de Bijenkorf in Amsterdam.

Van de speciaal gerecyclede prototypes heeft KLM de acht meest opvallende uitgekozen voor de tentoonstelling. Bovendien vind je op de eerste etage, op de herenafdeling, van de Bijenkorf Amsterdam verschillende onderdelen van het vernieuwde luxueuze World Business Class interieur, zoals servies ontworpen door Marcel Wanders en kussens en dekens ontworpen door Hella Jongerius.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com