Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Hausschwein van Marcel Wanders Hausschwein van Marcel Wanders
  • Moooi in Milaan Moooi in Milaan
  • Graham & Brown Marcel Wanders behang Graham & Brown Marcel Wanders behang
  • Senso vloer en ontbijt met Marcel Wanders Senso vloer en ontbijt met Marcel Wanders
  • Moooi-Gallery en DesignKaas! Moooi-Gallery en DesignKaas!
shoppen

KLM recycled World Business Class interieur

Sinds 2 jaar heeft KLM een nieuwe World Business Class (WBC) interieur geïntroduceerd. En hebben studenten vd Design Academy Eindhoven diverse oude materialen uit KLM’s vorige WBC interieur gerecycled tot nieuwe reisproducten.

Stoelen, tapijt, veiligheidsgordels, tv-schermen, alles is gebruikt om bijzondere prototypes te ontwerpen. Deze zijn t/m dinsdag 15 juni as. te bewonderen in de etalage van de Bijenkorf in Amsterdam.

Van de speciaal gerecyclede prototypes heeft KLM de acht meest opvallende uitgekozen voor de tentoonstelling. Bovendien vind je op de eerste etage, op de herenafdeling, van de Bijenkorf Amsterdam verschillende onderdelen van het vernieuwde luxueuze World Business Class interieur, zoals servies ontworpen door Marcel Wanders en kussens en dekens ontworpen door Hella Jongerius.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?