You are here: Home » Gadget nieuws » Buiten koken op de COOX Stove

Buiten koken op de COOX Stove

geschreven door Constance

Afgelopen week was ik weer te gast bij de jaarlijkse Culiperslunch en behalve dat je hier veel kan proeven kan ik hier ook elk jaar weer terecht voor bijzondere (kook)gadgets. En dat geldt ook voor het buiten koken op de COOX Stove.

COOX stoveDe COOX Stove is een hoogwaardig en trendy kooktoestel om buiten te grillen, bakken, wokken en te stoven. Je kan er van alles op maken; van snelle eenpansgerechten tot uitgebreide diners. De cookstove werkt op hout en dat is veel minder vervuilend dan briketten of houtskool.

coox oranjeKoken op de COOX stove is heel makkelijk, je sprokkelt zelf hout of koop het bij de doe-het-zelf winkel of het tankstation. Leg het hout onderin de stove, steek het aan en in minder dan een minuut brandt de ie. De cookstove kan gebruikt worden in combinatie met elke pan. Hij is zowel uitermate geschikt om op hoge temperatuur te wokken of te grillen, als voor het opwarmen van sauzen of het koken van water. De COOX stove is ook in een wip weer schoon. Een leuk en eenvoudig alternatief voor de dure buitenkeuken. Het houtvuurtje is daarnaast ook een sfeermaker.

Maar het wordt nog leuker, want voor elke COOX die hier verkocht wordt, wordt er ook een COOX gefinancierd in projecten in ontwikkelingslanden. De campagne wordt gedragen door een coalitie van goede doelen-organisaties en geselecteerde retailers.

Je kan de oranje COOX online kopen, terwijl de zwarte versie ook dmv. crowdfunding aangeschaft kan worden. Tevens wordt de bestaande lijn uitgebreid met de COOX Double, de COOX Firestarter, COOX La Lyonnaise en de COOX Grill.

coox double

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com