You are here: Home » Eten & koken » Test; Philips AirFryer, deel 2

Test; Philips AirFryer, deel 2

geschreven door Constance

Ik had nog een andere test beloofd met de Philips AirFryer, dus hebben afgelopen donderdag Testman en ik de Kwekkeboom Oven bitterbal gekocht die ook speciaal ontwikkeld is voor de Philips AirFryer.

WP_20150319_19_37_10_ProNet als bij Mora heeft nu ook Kwekkeboom een compleet assortiment snacks ontwikkeld die ook weer in de Actifryer ‘gefrituurd’ kunnen worden en dat is de Kwekkeboom Oven serie en er zijn 8 verschillende soorten.

Nu wilde Testman en ik graag de kroketten proberen maar deze waren uitverkocht, dus daarom hebben we gekozen voor de bitterballen.

We hebben de AirFryer even voorverwarmd en daarna in de bak gedaan. De voorgeschreven tijd was 8 minuten op 200 graden en dan nog even 2 minuten laten staan. Dit hebben we keurig gedaan en behalve het geluid van de AirFryer ruik je geen nare frituurluchtjes, dus dat is wel prettig.

We hebben ons keurig aan de bereidingstijd gehouden en nadat ze klaar waren, werd het tijd om te gaan proeven. De bitterballen waren nog heel, heerlijk warm/heet van binnen en ook de smaak is perfect. Als je niet weet dat ze in de AirFryer zijn klaargemaakt dan smaken ze hetzelfde als uit de frituur.

Conclusie; ook nu heeft de AirFryer glansrijk de test doorstaan en hebben we heerlijke bitterballen gegeten.

WP_20150319_19_50_42_Pro

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com