Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
  • Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse
ladygadgets

Test; Logitech iPad mini Covers

Jullie hebben nog een test van de Logitech iPad mini Covers tegoed en vandaag en morgen kunnen jullie mijn ervaringen lezen. De reden waarom het wat langer geduurd heeft is heel eenvoudig, ik wilde elke case/cover 1 week gebruiken en ik had 4 covers opgestuurd gekregen.

Alle 4 de Logitech cases hebben uitsparingen voor je oplader, camera, hoofdtelefoon en microfoon zodat je deze altijd kunt gebruiken, zonder dat je je iPad mini uit de houder hoeft te halen.

Vandaag begin ik met de Logitech AnyAngle en de Logitech Big Bang.

WP_20150209_22_12_02_ProWP_20150209_22_12_46_ProWP_20150209_22_13_58_ProHet meest bijzondere aan de Logitech AnyAngle is het speciale scharnier waarmee je deze hoes in elke stand/kijkhoek kan neerzetten zodat je eigenlijk altijd en in elke zit- of ligstand kan kijken. En doordat er magneten in de cover zitten blijft je iPad mini prima op zijn plek. De AnyAngle is gemaakt van plastic en heeft Logitech in de AnyAngle ook het Logitech Essential Protection System (EPS) verwerkt en hierdoor is je iPad mini beschermt tegen krassen, stoten of als je vloeistof morst. Het plastic is wel vrij dik en hierdoor voelt de AnyAngle incl. iPad mini erg zwaar aan.

WP_20150209_22_15_37_ProWP_20150209_22_16_14_ProWP_20150209_22_17_53_ProDe Logitech Big Bang lijkt het meeste op de covers zoals we die al kennen maar het verschil tussen de ‘normale’ covers en de Big Bang is dat de Big Bang ook voorzien is van het EPS systeem. En verder is de Big Bang ook gemaakt van schokabsorberend materiaal en je kan deze case laten vallen tot een hoogte van 1.80 meter. Verder kan je je iPad mini in 5 verschillende standen neerzetten zodat je altijd gemakkelijk kan lezen of video’s bekijken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?