You are here: Home » Accessoires » Jo Malone London Homecollectie

Jo Malone London Homecollectie

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete parfummerken, Jo Malone London, heeft ook een zeer uitgebreide Homecollectie. En deze collectie bestaat uit een 6-tal producten waarmee je ook in je huis de Jo Malone London sfeer kunt geven. Je vindt in de serie kaarsen (Candles), huisparfum met geurstokjes (Diffuser), Roomspray, Linen Spray, Hand & Body Wash en zeep (Soap).

jo malone candlesJo Malone kaarsen zijn er in verschillende soorten en maten en er is zelfs een speciale reisversie zodat ook je appartement of hotelkamer je een echt ’thuis’ gevoel geeft.

De Diffuser met de bijbehorende geurstokjes geeft een subtiele geur af, de hele dag door, en je kan deze overal in je huis neerzetten. Zelf vind ik de keuken een fijne plek want daar kan je last hebben van ongewenste (kook)geurtjes en deze worden gelijk geneutraliseerd.

jo malone home collectionDe Roomspray geeft je (huis)kamer of gang gelijk een geurboost, en wat dacht je ervan om je voordeur in te sprayen, dat geeft familie en vrienden een welkom gevoel.

Met de Linen Spray verfris je je beddengoed en handdoeken en ook muffe geurtjes in de kledingkast zijn in 1 keer opgelost.

De Hand & Body Wash en de zepen zijn een mooie aanvulling op de Cologne geurrange van Jo Malone London.

Ik heb zelf momenteel de Diffuser in huis staan en ondanks de subtiele geurtonen ruikt mijn huis toch heerlijk fris en, niet onbelangrijk, het aroma is ook heel natuurlijk en puur.

jo malone diffuser

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com