You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Test; Phorce Freedom tas en oplader in-een

Test; Phorce Freedom tas en oplader in-een

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen al eerder gelezen dat het Nederlandse tassenmerk Phorce een nieuwe tas aan haar assortiment heeft toegevoegd, de Phorce Freedom en dit is een tas en oplader in-een.

Phorce-FreedomDe Phorce Freedom is een mooie stevige laptoptas met aan de binnenkant een batterypack van maar liefst 15.000 mAh. Je kunt 2 devices tegelijk opladen dmv. de 2 USB poorten aan de zijkant van de batterij. Je moet wel je eigen snoertjes gebruiken want deze zijn niet meegeleverd. (Tegenwoordig zijn er hele handig 3-in-1 snoertjes te koop met outlets voor iPad/iPad mini, iPhone en micro-usb voor de andere merken smartphones/tablets, het was wel aardig geweest als deze meegeleverd zou zijn.)

WP_20150209_16_34_54_ProDe Phorce Freedom is op 3 verschillende manieren te dragen; als handtas, schoudertas of rugzak en dat kan je aanpassen dmv. de meegeleverde draagband. Die draagband is zeer comfortabel en stevig en er past een laptop van max. 13′ inch in de tas.

In de Phorce Freedom zitten een aantal vakken en deze zijn op 2 verschillende manieren te openen en te gebruiken, afhankelijk of je de tas als hand-/schoudertas gebruikt of als rugzak. En ook zit er aan de achterkant een uitsparing waardoor je de tas over het handvat van je trolley kan laten glijden.

En binnenin de tas zit het powerpack en vind je ook de speciale uitsparing waar je je snoeren doorheen haalt zodat je devices opgeladen worden als je bijv. onderweg bent. Je kunt het powerpack ook uit de houder halen en dan op je bureau of tafel leggen.

WP_20150209_16_37_31_ProConclusie; de Phorce Freedom is een handige en multifunctionele tas die ervoor zorgt dat je altijd genoeg ‘power’ bij je draagt, maar hij is wel aan de prijzige kant. De kleur (zwart) is een beetje saai, ikzelf zou ook graag de Phorce Freedom in het rood willen kopen, dezelfde kleur als de Phorce Pro. En verder vind ik het jammer dat er geen snoeren bijgeleverd worden, of in ieder geval het hieronder getoonde 3-in-1 snoertje.

3-in-1-lightning-30-pin-micro-usb-to-usb-charging-cable-2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com