You are here: Home » Audio & video » Sonos lanceert de Blue Note PLAY:1

Sonos lanceert de Blue Note PLAY:1

geschreven door Constance

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het jazzlabel Blue Note Record lanceert Sonos de Blue Note PLAY:1, een unieke limited edition-uitgave van deze compacte hifi-speaker.

bluenote-heroDe speciale PLAY:1 is de eerste limited edition-uitgave van Sonos en is, in stijl van het platenlabel, volledig blauwgekleurd. De blauwe kleur van de Blue Note PLAY:1 is deels aangebracht door robots, deels door handschilderwerk. Zo is een verticaal kleurverloop gecreëerd dat van donker- tot hemelsblauw loopt. Op deze manier ontstaat een afspiegeling van de diepe bas en de rijk gedetailleerde hoge en lage tonen die de PLAY:1 kenmerken.

En bij de aanschaf van de Blue Note PLAY:1 krijg je de Blue Note on Sonos app en geniet je een jaar lang van Blue Note met 3 voorgeprogrammeerde kanalen.

Artist Selects: uitsluitend beschikbaar op Blue Note PLAY:1 met elke maand nieuwe afspeellijsten. Luister in authentieke grammofoonplaatstijl naar zelfgekozen selecties van grootheden als Robert Glasper, Jose James, Terence Blanchard, Ambrose Akinmusire, Lionel Loueke en Don Was zelf, die 125 van zijn eigen favorieten selecteerde.
Born in Blue: Sonos brengt legendarische Blue Note-artiesten samen met mensen die fragmenten van die artiesten hebben gebruikt in remixes. Hiermee slaat Sonos de brug tussen moderne muziek en legendarische jazz.
Blue Note 101: luister naar en leer over de evolutie van jazz in de afgelopen 75 jaar; van het begin van Blue Note tot aan de ontwikkeling tot iconisch platenlabel.

De kanalen Born in Blue en Blue Note 101 zijn vanaf nu voor iedereen beschikbaar op Sonos en via TuneIn op je andere apparaten.

sonos blue noteDe Blue Note PLAY:1 is binnenkort exclusief verkrijgbaar op Sonos.com, zolang de voorraad strekt want Sonos produceerde slechts 4.100 Blue Note PLAY:1’s en verwacht dat ze snel uitverkocht zijn. Voor meer informatie, en om als eerste te weten wanneer de beperkte oplage van dit ‘collectors item’ beschikbaar is, meld jezelf dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com