You are here: Home » Beauty » Test; Yves Rocher Clé Végétale Minceur

Test; Yves Rocher Clé Végétale Minceur

geschreven door Constance

Vanaf vandaag kan je bij Yves Rocher terecht voor een nieuw product uit de Clé Végétale Minceur lijn, nl de Ultra-geconcentreerde kuur voor probleemzones. Vorig jaar heb ik al 3 andere producten uit de Clé Végétale Minceur lijn getest, heb je deze gemist dan kan je die test hier nogmaals lezen.

yves rocher afslankkuurAan de basis van de productlijn Clé Végétale Minceur ligt een bijzondere vrucht: de mangostan. Deze vrucht bevat in de schil xanthonen: moleculen met antioxiderende eigenschappen. De onderzoekers van Yves Rocher hebben aan de hand van deze moleculen een specifiek actief extract ontwikkeld die over een baanbrekende afslankende werking beschikt.

Voor een optimale werkzaamheid heeft Yves Rocher besloten de Clé Végétale Minceur lijn uit te breiden met de Ultra-geconcentreerde kuur voor probleemzones: deze formule bevat een 10 keer sterkere concentratie mangostan dan het serum.

Om deze sterke concentratie volledig intact te houden, wordt de werkstof bewaard in een ingenieuze vershoud capsule. Om met de kuur te beginnen moet er geknepen worden in het reservoir van de Ultra-geconcentreerde kuur zodat de werkstof vrijkomt en zich verspreidt in de formule. Op deze manier kan de afslankende werkstof optimaal haar werk doen. Druk op het pompje en breng de gel ’s ochtends en ’s avonds met draaiende bewegingen aan op de probleemzones. En al binnen 7 dagen na gebruik ziet je huid er gladder en steviger uit en is cellulitis 20% minder zichtbaar.

ppr06488Ik heb een capsule van de Clé Végétale Minceur Ultra-geconcentreerde kuur opgestuurd gekregen en nu ben ik de beroerdste niet 😉 , dus ga ik de aankomende week aan de slag en lezen jullie dus binnenkort meer over dit product.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?