You are here: Home » Accessoires » Test; Princess Traveller Power Box

Test; Princess Traveller Power Box

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik een Princess Traveller Trolley en wel de Princess Traveller Power Box, thuis gekregen voor een test. En aangezien ik ook nog, als stewardess, regelmatig de wereld over ga, heb ik de Princess Traveller Power Box (een van de twee trolleymodellen uit de Princess Traveller Power collectie) een aantal keren met meegenomen op een trip.

WP_20150131_15_38_49_ProDe Power Box is een zwarte hardschalige trolley en doordat ie 4 wielen heeft kan je hem achter je aan trekken maar ook naast je houden tijdens het lopen. Het handvat is in 2 hoogtes verstelbaar en in de hoogste stand is ie, zelfs als je langer dan 1.80 m. bent, nog steeds prima te rijden zonder dat je last van je arm of rug krijgt. En de wielen rijden als een zonnetje, hoe je trolley ook trekt. Je kunt de rits afsluiten dmv. het TSA-opbouwslot of je kunt een los slotje door de 2 openingen van de rits steken.

WP_20150131_15_39_38_ProWP_20150131_15_33_22_ProDe koffer zelf bestaat uit 2 gelijke delen die je met een rits opent en dan aan de linkerkant zit een vak dat je kan afsluiten met een klep en aan de rechterkant zit een vak en daarin worden je artikelen met een elastiek op zijn plek gehouden. De diepte van slechts 22 cm. heeft een voordeel, je weet dat je deze trolley altijd bij elke maatschappij mag nemen als handbagage, maar ook een nadeel want doordat ie zo smal is redde ik het niet om zonder grote koffer op pad te gaan. Ik kon 1 kledingsetje, toiletartikelen & make-up tasje, 1 paar laarzen en mijn laptop in de trolley kwijt. Dus een 3-daagse stedentrip waarbij er nog uitgebreid geshopt gaat worden wordt moeilijk of een uitdaging.

WP_20150131_15_34_46_Pro WP_20150131_15_35_31_ProMaar het belangrijkste onderdeel van de test is natuurlijk de ingebouwde oplader aan de zijkant van de Princess Traveller Power Box. Er wordt een usb microkabel bij de trolley geleverd maar je kunt ook die van jezelf gebruiken. Het oplaadpunt bestaat uit 2 usb-aansluitpunten en 1 micro-usb-aansluitpunt (dus kan je zelfs 3 devices tegelijk opladen) en als de oplader volledig vol is laad je 5 keer je smartphone of 2 keer je tablet op en daarna moet je trolley zelf weer aan de lader. Ook kan je precies zien hoe vol je oplader nog is.

WP_20150131_15_37_58_Pro WP_20150131_15_38_06_Pro(1)Conclusie; De Princess Traveller Power Box trolley reuze handig voor iedereen die regelmatig op pad is, korte trip of zakenreis, en altijd last heeft van een lege smartphone of tablet. Verder rijdt de trolley reuze soepel en is ie ook erg licht. Ik had zelf iets meer ruimte handiger gevonden maar dat is echt persoonlijk want als handbagage trolley mag ie met de meeste luchtvaartmaatschappij mee als handbagage. Testman heeft de trolley ook al aan een grondige inspectie onderworpen en hij vindt dat deze trolley een van de leukste & handigste gadgets van de laatste jaren is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?