Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
  • Test; Case Logic Intrata laptoptas Test; Case Logic Intrata laptoptas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
ladygadgets

Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over de mooie en handige collectie laptoptassen van Bluelounge. Al deze tassen zijn gemaakt van recyclede PET flessen, dus ook nog eens erg milieuvriendelijk.

bluelounge laptop toteIkzelf vind de Bluelounge Laptop Tote de meest bijzondere. En dat komt omdat de Laptop Tote allerlei hele handige opbergvakjes en -haken heeft waar je heel veel in kwijt kunt. Er zijn 2 modellen, een voor de 13 inch en de andere voor de 15-17 inch MacBooks. Zo zit er een haak aan de tas waar je je drinkfles of headset aan kunt hangen, een ‘geheim’ vakje aan de voorkant en natuurlijk een neopreen vak voor je kostbare laptop. Verder is de Laptop Tote ook waterafstotend en dat is wel erg handig in ons regenachtige landje.

De Laptop Tote is geen typische vrouwen- of mannentas maar gewoon een mooie en handige laptoptas waarbij je genoeg ruimte hebt om al je spullen en je laptop in op te bergen. Ik vind hem echt top!

2 modellen laptop tote

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?