You are here: Home » Accessoires » Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen

Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen

geschreven door Constance

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over de mooie en handige collectie laptoptassen van Bluelounge. Al deze tassen zijn gemaakt van recyclede PET flessen, dus ook nog eens erg milieuvriendelijk.

bluelounge laptop toteIkzelf vind de Bluelounge Laptop Tote de meest bijzondere. En dat komt omdat de Laptop Tote allerlei hele handige opbergvakjes en -haken heeft waar je heel veel in kwijt kunt. Er zijn 2 modellen, een voor de 13 inch en de andere voor de 15-17 inch MacBooks. Zo zit er een haak aan de tas waar je je drinkfles of headset aan kunt hangen, een ‘geheim’ vakje aan de voorkant en natuurlijk een neopreen vak voor je kostbare laptop. Verder is de Laptop Tote ook waterafstotend en dat is wel erg handig in ons regenachtige landje.

De Laptop Tote is geen typische vrouwen- of mannentas maar gewoon een mooie en handige laptoptas waarbij je genoeg ruimte hebt om al je spullen en je laptop in op te bergen. Ik vind hem echt top!

2 modellen laptop tote

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com