You are here: Home » Accessoires » Knomo Knomad organiser

Knomo Knomad organiser

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een fan ben van de Knomo tassen en accessoires, en ik heb inmiddels dan ook al een aantal stukken in mijn bezit. Maar sinds kort is de Knomo familie uitgebreid met de Knomo Knomad organiser.

Knomad openDe Knomo Knomad organiser is gemaakt om je iPad mini/tablet/Surface of Air in op te bergen. Maar behalve je device heeft de Knomad organiser ook plek voor je oplader,, paspoort, creditcard, smartphone en andere zaken waarmee je op pad gaat. En daarom is de Knomad ook ideaal om met je mee te nemen als je op reis gaat of veel onderweg bent. En speciaal voor iedereen die altijd stroom te kort heeft is er de speciale Knomad Mini Power (voor iPad mini/8’inch tablet) waar ook een batterijpowerpack meegeleverd wordt.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zYRprjQgH64[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com