Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

Knomo Knomad organiser

Jullie weten dat ik een fan ben van de Knomo tassen en accessoires, en ik heb inmiddels dan ook al een aantal stukken in mijn bezit. Maar sinds kort is de Knomo familie uitgebreid met de Knomo Knomad organiser.

Knomad openDe Knomo Knomad organiser is gemaakt om je iPad mini/tablet/Surface of Air in op te bergen. Maar behalve je device heeft de Knomad organiser ook plek voor je oplader,, paspoort, creditcard, smartphone en andere zaken waarmee je op pad gaat. En daarom is de Knomad ook ideaal om met je mee te nemen als je op reis gaat of veel onderweg bent. En speciaal voor iedereen die altijd stroom te kort heeft is er de speciale Knomad Mini Power (voor iPad mini/8’inch tablet) waar ook een batterijpowerpack meegeleverd wordt.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zYRprjQgH64[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?