Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
shoppen

Kaars met LED verlichting

Kaarsen geven in je huis een gezellige sfeer, maar het is niet geheel ongevaarlijk; kinderen en huisdieren kunnen kaarsen laten omvallen of je ‘vergeet’ alle kaarsen uit te blazen. En speciaal voor iedereen die wel kaarsen in huis wilt laten branden maar zonder dat je een gevaarlijke situatie krijgt zijn er nu kaarsen met LED verlichting.

magic flame candleDeze zgn. Magic Flame Candle ziet er uit als echte kaarsen, ze zijn ook gemaakt van echte wax, maar ze werken op batterijen. Verder zit er een timer op de kaars, na 6 uur branden gaat ie automatisch uit, en de Magic Flame Candle is er in verschillende kleuren en maten. Zo kan je veilig en sfeervol genieten van mooi en warm kaarslicht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?