You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Test; Teufel Audio AIRY hoofdtelefoon

Test; Teufel Audio AIRY hoofdtelefoon

geschreven door Constance

Het Duitse audiomerk Teufel Audio heeft een nieuwe hoofdtelefoon gelanceerd, de Teufel AIRY. De AIRY is een lichtgewicht model (dus hij kan gemakkelijk overal mee naar toe), is draadloos en is geschikt voor iOs, Android en Windows; maw. alle type smartphones en tablets maar ook voor PC’s, MacBooks en MP3 spelers met Bluetooth.

teufel airyDe Teufel AIRY is niet alleen lichtgewicht maar heeft ook een mooi design en is er in 3 kleuren; zwart, wit en crème/beige (mijn favoriet). De AIRY is een solide on-ear headset en werkt met Bluetooth maar je kunt ook een kabel gebruiken (ideaal als je batterij leeg is). De batterij gaat 20 uur mee en heeft een snelle laadtijd. Je kunt de AIRY natuurlijk ook gebruiken om telefoongesprekken mee te voeren. De hoofdband is verstelbaar en de oorkussens zijn verwisselbaar en de AIRY wordt geleverd in de mooie draagtas en mag je ook dit Teufel product 8 weken lang proberen en bevalt ie niet krijg je gewoon je geld terug.

airy met hoesIk heb gisteren de Teufel AIRY ontvangen en de aankomende dagen ben ik regelmatig met de trein op pad en treinreizen zijn toch vaak wel de ultieme test; veel lawaai, zoals pratende passagiers om je heen en het gebonk van de treinwielen op de rails en dan is het wel erg prettig als je je favoriete muziek kan beluisteren zonder dat je het volume op +10 hoeft te zetten. Dus wordt vervolgd……

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com