You are here: Home » Accessoires » Jawbone lanceert UP MOVE

Jawbone lanceert UP MOVE

geschreven door Constance

Jawbone lanceert weer een nieuwe activity tracker, nl. de UP MOVE.en met deze activity tracker wordt je geholpen om fit te worden en gewicht te verliezen.

UP MOVE GroupClips_LRDe Jawbone UP MOVE is de meest simpele manier om inzicht te krijgen in het aantal stappen dat je doet, je beweging en algemene calorie verbranding, en is ook nog in staat om het aantal uren en de kwaliteit van je slaap bij te houden. Het onopvallende LED scherm toont eenvoudig en snel je dagelijkse vooruitgang. Druk simpelweg eenmaal op de voorkant om inzicht in je stappen te krijgen, druk tweemaal om de tijd te zien en driemaal om te zien hoe je de nacht ervoor geslapen hebt.

UP MOVE_1687_LR

De UP MOVE kan je natuurlijk ook weer koppelen met Jawbone´s uitgebreide UP platform, en wordt je op weg geholpen naar een nog gezondere levensstijl. UP MOVE is er in verschillende kleuren die je kunt mixen en matchen met je eigen accessoires. Draag het comfortabel en clip het aan je sok, je bh bandje of in de zak van je jeans. Er zijn ook sportieve polsbandjes verkrijgbaar, zodat je de UP MOVE ook als horloge of armbandje kunt dragen.· Met een vervangbare batterij die het een halfjaar vol houdt en Bluetooth Smart voor een draadloze verbinding, hoef jij je geen zorgen te maken over het opladen van je batterij of het inpluggen van de UP MOVE om data te verzamelen.

UP MOVE_2850_LRAls je de UP App opent krijg je een motivatie van UP´s Smart Coach. De Smart Coach biedt intelligente en persoonlijke inzichten, om je te helpen begrijpen welke veranderingen je zou moeten maken om dagelijks meer te bewegen. Met de Smart Coach aan je zijde wordt het steeds makkelijker om obstakels te overwinnen, gezonde gewoontes aan te leren en om je vast te leggen aan het behalen van doelen. De UP App maakt het ook mogelijk om gemakkelijk de hoeveelheid van je eten, calorieën en meer bij te houden, zodat je de kwaliteit van je dieet kunt verbeteren en eventueel gewichtsverlies zult realiseren. Voer een snack in, een hele maaltijd of alle maaltijden voor een dag en UP´s unieke Food Score laat je zien hoe gezond jouw etenskeuzes zijn op een schaal van 1 tot 10.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com