You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Electrolux stofzuiger

Nieuwe Electrolux stofzuiger

geschreven door Constance

Wat vindt men belangrijk aan een goede stofzuiger? Allereerst moet ie goed het stof opzuigen en dat met zo min mogelijk geluid. Ook is het fijn als ie gemakkelijk in gebruik is en moet ie, natuurlijk, goed presteren. En een goede prestatie is best moeilijk nu de nieuwe stofzuigers (na 1 september jl) een maximaal wattage van 1600W mogen hebben. De nieuwe UltraOne Quatrro van Electrolux heeft dit allemaal en heeft ook nog eens het AAAA-energielabel gekregen.

electrolux ultraone quattroDe Electrolux UltraOne Quattro (met zak) levert met minder energie een betere prestatie dan stofzuigers met een hoog vermogen. De nieuwe Electrolux stofzuiger heeft een bijzonder efficiënte motor (800W), waardoor het energieverbruik zeer laag is, maw. goed voor het milieu en je portemonnee. De UltraOne Quattro heeft een speciale stofzak die minimale stof uitstoot en is bovendien voorzien van een allergiefilter.

De UltraOne Quattro is getest op verschillende vloeren, zoals harde vloeren met een kier en hoogpolig tapijt. Het resultaat was dat de UltraOne Quattro optimaal scoorde door de drie speciale opzetstukken voor verschillende type vloeren: een AeroPro extreme zuigmond, een AeroPro ParkettoPro zuigmond en een AeroPro extreme PowerPro gemotoriseerde zuigmond.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com