You are here: Home » Accessoires » Polar lanceert nieuw GPS-sporthorloge

Polar lanceert nieuw GPS-sporthorloge

geschreven door Constance

Polar heeft een nieuw sporthorloge, de Polar M400 en dit sporthorloge is een unieke combinatie van een sportief design, geïntegreerde GPS en geavanceerde trainingsfuncties, plus 24/7 activiteitsmeting.

ace_white_view_1_to_go_dut

De nieuwe Polar M400, met ingebouwde GPS en activity tracker, is dan ook speciaal ontwikkeld voor mensen die een actief leven leiden en veel buiten trainen,maw. het is de perfecte trainingspartner voor urban en trail runners die hun grenzen willen verleggen en van een uitdaging houden.

De M400 combineert het beste van GPS en 24/7 activiteitsmeting met geavanceerde sporttechnologie met behulp van Bluetooth Smart en het lichte, compacte design en moderne look geeft stijl aan elke outfit, tijdens en buiten trainingssessies. Het unisex model is er in het wit en zwart, is volledig waterbestendig, en met zijn hoge resolutie en hoog contrast display is hij ideaal voor outdoor trainingen, in regen of zonneschijn.

De M400 helpt je het effect van je dagelijkse keuzes te begrijpen en laat je zien hoe elke kleine verandering het verschil kan maken. Hij houdt 24/7 je dagelijkse activiteit en je slaapduur- en kwaliteit in de gaten. Naast het bijhouden van de afgelegde afstand, verbrande calorieën, het aantal stappen en de status van het behalen van je activiteitendoel, waarschuwt hij je ook wanneer het tijd is om te staan en te bewegen om langere periodes van inactiviteit te onderbreken. Op het display van de M400 zie je een activiteitsbalk, die gedurende de dag vol loopt en aangeeft hoe ver je verwijderd bent van het behalen van je dagelijkse doel. De M400 registreert je snelheid, tempo, afstand, route en hoogte met de ingebouwde GPS-ontvanger. Naast deze gegevens en de uitgebreide activity tracking mogelijkheden, heeft de Polar M400 vele unieke Smart Coaching hartslagfuncties om je training te verbeteren en doelen te behalen.

Polar_M400_BLK_system_image

En in combinatie met de Polar H7 Bluetooth Smart hartslagsensor wordt geen hartslag gemist, en krijg je tevens unieke begeleiding die je helpt je conditie te bepalen, overbelasting te voorkomen en je nauwkeurig te begeleiden om je vooraf ingestelde doel te behalen. De H7 heeft een soepele, comfortabele borstband van textiel, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. (De H7 is inclusief bij de M400 of is los verkrijgbaar.)

Op basis van je hartslaggegevens begeleidt de M400 je om je doelen, die je vooraf hebt ingesteld, te behalen. Hij laat je weten wanneer je moet versnellen of wanneer je het rustiger aan moet doen. Aan het einde van elke trainingssessie toont hij het effect van je training, zodat je weet wat je hebt bereikt en wat voor effect je training op je lichaam heeft gehad. Ook kun je gerust nieuwe routes proberen: met de Back-to-Start functie brengt hij je altijd weer terug naar huis via de kortst mogelijke route.

De M400 houdt je persoonlijke records bij en laat weten wanneer je een record hebt verbroken. Zo daag je jezelf continu uit en blijf je gemotiveerd. Ook beschikt de M400 over een eindtijdvoorspelling, maw. hij voorspelt tijdens je run de verwachte eindtijd op basis van je snelheid/tempo. En hardlopers zullen heel blij worden van de Running Index functie want hiermee bereken je hoe je loopprestatie zich ontwikkelt na verloop van tijd op basis van je hartslag en snelheid.

Alle trainingen worden automatisch en draadloos gesynchroniseerd, via Bluetooth Smart,  naar de mobiele app Polar Flow op je smartphone en de webservice Polar Flow, waar al je afgeronde en aankomende trainingen worden weergegeven in je trainingsdagboek. Met de Polar Flow app en webservice plan en analyseer je elk detail van je dagelijkse activiteit, je slaappatroon en je training. Deze fraai vormgegeven, online tool helpt je een beter inzicht in je dagelijkse activiteit en trainingsprestaties te krijgen.

Op Polar Flow webservice stel je doelen in, voor elke sport die je doet, en deze synchroniseer je naar de M400. Er wordt automatisch een trainingsprogramma voor je gemaakt. De M400 begeleidt je tijdens de training en laat weten wanneer je moet versnellen of het rustig aan moet doen om je doel te behalen. Ook kun je je training opnieuw beleven met de nieuwe video-functie: Polar Flow maakt van elke training een fraai vormgegeven video, zodat je je training keer op keer opnieuw kunt beleven! Je training en route deel je in de Polar Flow community of op diverse Social Media kanalen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com